Logo OTN Europe

Machine transport in Europa

Machine transport is een vak apart. Geen opdracht is hetzelfde, aangezien iedere machine uniek is. Er moet rekening gehouden worden met de grootte, het gewicht en de verschillende onderdelen die getransporteerd moeten worden. Heb jij een (grote) machine gekocht of verkocht, dan sta je voor de uitdaging van het transporteren van deze machine. OTN Europe heeft hier jarenlang ervaring in en werkt uitsluitend samen met specialisten in de branche, waardoor we iedere machine transport naar tevredenheid weten te verzorgen.

Balk header
Oranje balk side

Machine transport van A tot Z

Het transport van enorme machines begint al ver voordat het daadwerkelijke transport begint. Haalbaarheidsberekeningen, de vergunningsaanvraag en vervolgens het eventuele demonteren van de machines moet allemaal gebeuren voordat de machine daadwerkelijk op transport gaat. Wij verzorgen alles, van A tot Z, van de nodige onderzoeken en de demontage op de ophaallocatie, tot aan de montage op de plaats van bestemming. Alles om de klant compleet te ontzorgen én naar tevredenheid te kunnen bedienen.

Waarom OTN Europe inschakelen voor jouw machine transport?

Kennis, kunde, jarenlange ervaring en een continue drive om de klant compleet te ontzorgen, dat zijn in het kort de belangrijkste redenen om OTN in te schakelen voor jouw machine transport. Met meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van bijzonder transport door heel Europa én daadwerkelijke praktijkervaring in dit bijzondere transport, kennen onze medewerkers alle fijne kneepjes van het vak. We komen nooit voor verrassingen te staan, omdat we de potentiële problemen door onze haalbaarheidsonderzoeken vrijwel altijd voor zijn. Gedurende het gehele transport blijven we bereikbaar, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste status van het transport. Hierdoor kunnen wij onze missie ‘onze klanten compleet ontzorgen op het gebied van bijzonder transport’ iedere keer weer nastreven.

Veilig en accuraat machine transport door heel Europa

Veiligheid en accuraatheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Onze specialistische partners beschikken allemaal over de juiste certificering en weten door hun ruime ervaring ieder bijzonder machine transport compleet te verzorgen. Die ervaring is niet alleen nationaal, maar strekt zich uit door heel Europa. Een verhuizing van de productie naar Oost-Europa? OTN Europe verzorgt de verhuizing van je machinepark graag.

Schakel OTN Europe in!

Moet er een machine verhuisd worden? Ben je op zoek naar een partner die gespecialiseerd is in bijzonder transport? Dan ben je bij OTN Europe aan het juiste adres. Met onze meer dan 30 jaar ervaring in het vak en onze specialistische partners op het gebied van bijzonder transport, kunnen wij jou compleet van A tot Z ontzorgen. Benieuwd naar wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en stel jouw vraag. Wij helpen je graag.

Onze overige diensten

Machine transport
Lang transport
oranje blok

Een greep uit onze partners

Met onze partners weten we precies wat de mogelijkheden zijn en welke van onze partners het transport het meest kostenefficiënt kan verzorgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.